Osäker på hennes namn | isabelle wingren

isabelle wingren

Annons

Osäker på hennes namn

Har under en sån lång tid känt mig osäker på Allisons namn. Och är det fortfarande, det känns inte 100% rätt. Vi hade några namn innan hon föddes men hade inte bestämt något då det fick visa sig när hon kom ut tänkte vi. Med Mason så hade vi bara det namnet så det fanns inget att tvivla på. Kallar fortfarande Allison för bebis eller lillasyster här hemma haha, känns på något sätt så framtvingat att säga just Allison, därför sägs det knappt. Detta är dock såå typiskt mig, kan aldrig bestämma mig om nånting haha. Förstår ibland inte hur min sambo står ut med alla min ändringar gällande ALLT. Visserligen är han enig med mig om detta.

Namnet som vi hade tänkt till henne först blev vi så osäkra på då min lillasyster har ett namn som är väldigt likt. Vi håller just nu på att kolla efter lite nya namn men känner nog att inget kommer passa på bra som det namnet.

Minns hur stressad jag var när vi inte hade valt ett namn till 100% vid förlossningen. Och hur alla tjatade om hur vi skulle bestämma oss en lång tid efter. Så vi valde första bästa “ovanliga” namn vi kunde komma på. Men nu har vi testat det här hemma och känner båda att det inte funkar för oss alls. Dels passar det inte henne alls och tycker Allison är alldeles för likt Mason då det känns som deras namn rimmar 😄 Det här va även anledningen till att vi gick ut med hennes namn så sent, vi var så himla osäkra redan då. Men självklart är det fortfarande ett jättefint namn!

Vad det blir och OM vi ändrar det återstår att se, men vill inte heller ha den här känslan om 1 år och fortfarande känna att hon har fel namn.

Mammas fina tjej 🌸

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Alina

    Såå sjukt! Jag känner EXAKT lika om vår Gabriels namn.. känner igen mig i det du skriver precis! Johan får stå ut med allt 😂😂

    1. isabellewingren

      Det är inte alls lätt det här med namn, förhoppningsvis har vi kommit överens om ett annat nu 😄

Annons
stats